Diensten

Diensten


Onze Service

Aankoop

Ondersteuning bij het aankopen van cryptocurrencies. Onze jarenlange ervaring helpt u veilig en zorgeloos investeren.

Opslag

Door extensieve ervaring met paper, software en hardware wallets, adviseren wij u graag hoe deze te gebruiken.

Fork-Hulp

Onze specialisten helpen u graag bij het 'splitten' van uw geforkte coins.

Staken

Bij DPOS, LPOS, POS, proof of stake systemen helpen wij u graag het maximale uit uw investering te halen.


Wij helpen u


Wij kunnen niet nadrukkelijk genoeg zeggen dat het uitermate belangrijk is om u goed over uw investering in te lezen. Er is immers geen vangnet en wij weten als geen ander hoeveel bitcoins en aanverwante digitale munteenheden worden kwijtgeraakt, gestolen worden en verloren gaan. Het blijft ondanks onze positieve kijk en uitstekende resultaten behaald in het verleden ook belangrijk dat u niet meer investeerd dan u bereid bent kwijt te raken. Het blijft namelijk een investering! Hebt u geen zin om een intensieve google en youtube cursus te volgen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u direct aan de veiligste opslagmethodes en helder aankoopadvies. Indien gewenst verzorgen wij dit aan huis met duidelijke uitleg, levering en installatie van de meest betrouwbare hardware wallets beschikbaar. Wij werken het liefst met de Ledger Nano S maar beperken ons niet indien u een andere voorkeur heeft.

Onze diensten


Service aan huis, met name begeleiding bij aanschaf en opslag, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Hulp bij het herstellen van uw oude wallet, ook wel walletrecovery, het terughalen van transacties in limbo (transacties in de wachtrij) of het weer tot leven brengen van coins in verouderde walletsoftware.

Trainingen over blockchain, bitcoin, altcoins.
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Een oude wallet per ongeluk verwijderd, alles kwijt... Toch weten ze alles weer boven water te krijgen. Het is een groot voordeel van de blockchain, het geluk dat ik mijn seed nog had en dat gecombineerd met de service van Crytohulp.  Dank mannen!


#KOEN KLEYWEGHT